קוגל ירושלמי עסיסי😍

קוגל ירושלמי עסיסי/ רותי
1 שקית אטריות דקות
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
3/4 כוס סוכר
6 כוסות מים רותחים
1 כף מלח
1 כף פילפל שחור
מעט קינמון
4 ביצים
אופן ההכנה
לשים בסיר שמן יחד עם כוס סוכר להשחמה בגוון נס קפה
לאחר מכן לשפוך לתוך הסיר את המים הרותחים לשים את המלח פלפל שחור ו3/4 כוס סוכר והקינמון
עד שמבעבע להוסיף את האטריות לבשל על להבה נמוכה חצי שעה לאחר שמעט מתקרר להוסיף את הביצים לערבב היטב
סיר של ג'חנון משומן לשים מעל נייר אפיה לשפוך את האטריות ולאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות
בהצלחה

קרדיט:
מיכל

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993


תגובות

הוסף רשומת תגובה