חיתוכיות ריבה ופירורים 😍

חיתוכיות ריבה ופירורים/ חני שפיגלמן
חומרים:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/3 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפיה
 קופסאת ריבת תות

אופן ההכנה:
מאחדים את על הבצק עד לקבלת בצק רך ומעט שומני,
מוצאים רבע בצק מהכמות מגלגלים ושמים בהקפאה  לחצי שעה,
את יתרת בצק משטיחים בתבנית ואופים כ15 דקות עד להזהבה מקררים.
מורחים על הבצק האפוי ריבת תות בנדיבות,
מוציאים את גליל הבצק ומגרדים במגרדת דקה להקלת הפירורים .
אופים כ10 דקות עד שהפירורים מזהיבים.
מוציאים בוזקים אבקת סוכר

קרדיט:
מיכל

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993


תגובות