כרוב ממולא צמחוני כשר לפסח😍

כרוב ממולא צימחוני

מבשלים בסיר עמוק כרוב שלם ללא הליבה עם מעט מלח כ7 דק' לרתיחה,
מסננים ומקררים עם מים קרים כך ניפתחים העלים מהר יותר.
שמים בתוך הקערה את המלית+ הרוטב ביחד:
כוס אורז לא מוכן
2 כפות שמן
חצי חב' גדולה של עגבניות מרוסקות
מלח
פילפל שחור
כף כורכום
כפית קינמון
כף אל חנות
כף כמון.
ובצל מטוגן שטוגן מראש
כף רסק עגבניות.
מניחים את עליי הכרוב וממלאים במלית וסוגרים מהצד העבה לדק כמו סיגרים.
מה שנשאר בקערה עם התיבול והאורז שופכים על הממולאים.
מניחים בסיר רחב, ומעל שופכים את הרוטב ומים רתוחים מעל גובהה הכרוב.
מביאים לרתיחה ומורידים לבישול כ45 דק  בערך 🌹

קרדיט:
מיכל





תגובות