עוגת שוקולד פצצתית😍

עוגת שוקולד פצצתית😍

עוגת שוקולד משהו משהו מתכון בהשראת ישראלה אזולאי עם שינויים משלי

החומרים נמדדו בכוס חמים
לחמם תנור ל180 מעלות.

החומרים;
4 ביצים M
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
חצי כפית מלח
2 כוסות קמח
שקית וחצי א.אפיה
2 כפות מלאות קקאו
200 מ"ל גביע יוגורט של bio (ניתן כול יוגורט לבחירתכם- חשוב שיהיה 200 מ"ל!)

לקרם:
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמנת מתוקה
ו2 כפות סוכר

ומעל:
חצי חבילת שוקולד בלונדי
ו4 כפות חלב

ההכנה:
בקערה לשים ביצים שלמות
קורט מלח
סוכר
ונטרוף עם מטרפה חשמלית עד בלילה בהירה ותפוחה(בערך 4 דקות)
נוסיף את השמן תוך כדי טריפה בזלוף איטי.
נוסיף את היוגורט ונטרוף.
סיימנו עם המטרפה החשמלית ועוברים לידנית.
נוסיף לקערה:קמח מנופה
וקקאו מנופה ונטרוף ידנית.
עכשין בסוף להוסיף א.אפיה מנופה,ולטרוף ממש מעט.
נעביר את הבלילה לתבנית ונאפה בתכנית תנור רגילה,בתנור שחומם מראש 180 מעלות,עד שקיסם יוצא יבש,בערך 35_40 דקות.
נוציא מהתנור ונצנן.
נכין את הקרם:
בסיר קטן נרתיח שוקולד ושמנת מתוקה ונשפוך על העוגה
נקשט ב:פרוסות שקדים
נטרפת👌👌👌

קרדיט:
אביה


תגובות