פחזניות😍

פחזניות😍
100 גרם חמאה
3 ביצים לארג'
כוס מים במדידה
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
פחות מרבע כפית מלח
כוס קמח במדידה
בסיר לשים מים, חמאה, מלח, סוכר ותמצית וניל ולהביא לרתיחה... להנמיך את הגז ולהוסיף במכה אחת את הקמח ולערבב עם כף מעץ עד שהבצק ניתק מהדפנות והקמח מעורבב טוב בבלילה... להעביר לקערת מיקסר  עם וו לישה וללוש כמה דקות עד שהבצק קצת מתקרר ואז להוסיף ביצה עד שהיא נטמעת לגמרי בבצק ואז להוסיף עוד אחת ככה את כל הביצים.. להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן ולזלף בתבנית ולתנור שחומם מראש 190 מעלות עד שמתנפח ומשחים כמו שצריך(לא פותחים תנור באמצע אפיה כשזה מוכן פותחים ומוציאים. בהצלחה מירב מטרי
נ.ב. לדעתי אפשר להחליף את המים בחלב (אני פשוט לא אוהבת את הטעם)

קרדיט:
יעל



תגובות