*חלקי עוף ברוטב*
3 בצלים הפרוסים דק
לטגן לזהוב במעט שמן זית
להוסיף 5 שיני שום קצוצות 2 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק ולו גם קלות
לשים את הכרעיים ולטגן קלות משני הצדדים לכסות ולבשל מעט מכוסה
בקערה לשים כף גדושה רסק עגבניות 5 כפות עגבניות מרוסקות כף אריסה בייתית מלח ומעט פלפל שחור טיפה חוויג ומעט כורכום ולדלל במים חמים
לפתוח מיכסה לשפוך מעל להביא לרתיחה לכסות ולבשל עד שהעוף רך רך
אני בשלב העגבניות מוסיפה כמה חתיכות של תפו"א
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
3 בצלים הפרוסים דק
לטגן לזהוב במעט שמן זית
להוסיף 5 שיני שום קצוצות 2 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק ולו גם קלות
לשים את הכרעיים ולטגן קלות משני הצדדים לכסות ולבשל מעט מכוסה
בקערה לשים כף גדושה רסק עגבניות 5 כפות עגבניות מרוסקות כף אריסה בייתית מלח ומעט פלפל שחור טיפה חוויג ומעט כורכום ולדלל במים חמים
לפתוח מיכסה לשפוך מעל להביא לרתיחה לכסות ולבשל עד שהעוף רך רך
אני בשלב העגבניות מוסיפה כמה חתיכות של תפו"א
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה