עוגת טורט עם קצפת גלידה וניל וג'לי תות😍

מתכון לעוגת טורט עם קצפת גלידה וניל וג'לי תות/ איילה
מצרכים לטורט:
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 אפיה
להקציף את הביצים שלימות עם כוס סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח (5- 7 דקות)
להנמיך מהירות מיקסר להוסיף כוס קמח ואפיה עד שהקמח נטמע וזהו.
לשמן תבנית עגולה 28
ליצוק את הבלילה לתבנית ולתנור 180 מעלות בערך 25 דקות.
לקרם גלידה:
2 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
6 כפות סוכר
1 אנסטנט וניל צרפתי
להקציף הכל לקצפת יציבה
לשים בצד.
להמתין כמה דקות שהעוגה תתקרר
לחצות בעדינות באמצע ולחלק את העוגה לשנים.
למלא בקצת יותר מחצי מכמות הקצפת ולסגור עם החצי השני.
למרוח מעל העוגה את שארית הקצפת.
להכין ג'לי תות 2 חבילות לפי הוראות היצרן, להמתין שיתקרר קצת לא להתרגש עם מתקשה קצת.
לשפוך בזהירות מעל העוגה ולמקפיא לכחצי שעה להתייצבות.

קרדיט:
איילה




תגובות