עוגת קסטה פרווה😍

עוגת קסטה פרווה /אתי אסולין
מצרכים
שתי קצפת ריצ פרווה
חבילה אסטנט פודינג וניל
שרוול וחצי פתי בר אוסם או עלית
קערית מים חממים עם כף נס קפה
תבנית חדפ בינונית
אופן ההכנה
טובלים פתי בר ומסדרים בשורות בתבנית
מקציפים את הריצ והפודינג לקצפת יציבה ואז לוקחים שתי כפות גדושות ומורחים על השכבה הריאשונה של הפתי בר ושוב טובלים פתיבר מסדרים בשורות ושוב מורחים ככה עד שנגמר הקרם ולמעלה צריך להשאר רק בסקווטים לזגג על זה סירופ שוקולד ולמקרר בהצלחה

קרדיט:
אתי




תגובות