עוגת שייש😍

עוגת שיש/ איילה
6 ביצים להפריד
להקציף לבן עם כוס וחצי סוכר לקצף חזק ויציב
להוסיף את הצהוב
להנמיך מהירות מיקסר
להוסיף 3/4 כוס שמן בזילוף
סוכר וניל 1
להוסיף חצי כוס מיץ תפוזים
כוס קמח
אפיה 1
עוד חצי כוס תפוזים
עוד כוס קמח עד שנטמע
לשמן תבניות אינגליש
או מרובעת
לשפוך כ- 3/4 מהבלילה
לתוך הבלילה שנותרה בקערה להוסיף:
כף אבקת נס קפה
3 כפות שוקולית
לערבב בקיפול ולשפוך מעל התבנית
לקחת מזלג או סכין ובעדינות לעשות תנועות סיבוביות מעל הבלילה.
ולתנור 180 מעלות
עד שקיסם יוצא יבש
בהצלחה!

קרדיט:
איילה

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993





תגובות