קובה סלק:
מטגנים בצל גדול קצוץ עם מעט סוכר דק.מוסיפים מיץ סלק מוכן מלח פילפל שחור פפריקה ו2 כפות רסק עגבניות מעט כמון ומים בער
ך ליטר +.ומוסיפים סלק מוכן רצועות דקות.
מטגנים את הבשר טחון עד שהוא מחליף צבע ומוסיפים 2 בצלים קצוצים דק ממשיכים לטגן עד צימצום הנוזלים ומוסיפים :מלח פילפל גרוס כמון אגוז מוסקט /ראס אל חנות.ומקררים.
בקערה שמים 2כוסות ג'ירש (שוטפים ומסננים מהמים )מוסיפים 2כוסות סולת וכף מלח ומעסים טוב את העיסה ומניחים 10 דק' לאיחוד החומרים .מרטיבים ידיים יוצרים עיגול ועם אצבע רטובה חור באמצע וממלאים הבשר סוגרים שוב לעיגול ומכניסים לסיר עם מרק הסלק מגרדים(כרגע לא היה לי )מעט דלעת ומבשלים כ 20 דק'. לשובע👍

תגובות