עוגת גבינת פירורים קרה😍

עוגת גבינת פירורים קרה⁦😍

לבסיס העוגה ולפירורים:( אפשר לקחת שרוול פתי בר לפורר אותם. לערבב עם 50 גר חמאה מומסת ולהדק לתבנית  להקפיא ,10 דקות)
2 ביצים
150 גרם חמאה
½2 כוסות קמח
¼ כוס סוכר
לערבב את הקמח והסוכר, להוסיף את הביצים והחמאה לעבד עד למרקם פירורים, להדק בידיים,
בתבנית לשטח ולהדק 2/3 מהכמות והשליש הנותר לשטח על נייר אפייה, לאפות עד להזהבה ולקרר (10 דקות בערך)

למלית הגבינה
2 מיכלי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
 חבילת אינסטנט פודינג וניל 
500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
250 גרם גבינת מסקרפונה 40 אחוז
גרידה מחצי לימון
פירות קפואים(לא חובה, יער או אחרים)

במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים בנפרד את הגבינות, גרידת לימון ופירות מי שרוצה. ומקפלים פנימה את הגבינות.
  יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים.
מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים לכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.
לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה מאוד. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים

קרדיט:
נתלי

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993





תגובות