ביגלה מתוק/ אלירזי
לחלק ל20 חלקים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2/3 כוס סוכר
4 שקיות סוכר וניל
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים
לערבל הכול ביחד במיקסר
ולהתפיח בין שעה לשעתיים
לציפוי:
2 חלמונים+ מעט מלח וכף מים
ושומשום.
לסירופ הסוכר:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל
2 כפות דבש
2 כפות מיץ לימון סחוט
ולעשות כדורים ולגלגל בצורה של מקל בגודל בינוני ולחבר בין הקצבות שלהם
ולצפות בציפוי ושומשום
לשים בתנור על 180 מעלות למשך 15-20 דקות לערך
לאחר שיוצרים מהתנור למרוח מעל את הסירופ סוכר
בתיאבון😀
קרדיט:
חנה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
לחלק ל20 חלקים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2/3 כוס סוכר
4 שקיות סוכר וניל
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים
לערבל הכול ביחד במיקסר
ולהתפיח בין שעה לשעתיים
לציפוי:
2 חלמונים+ מעט מלח וכף מים
ושומשום.
לסירופ הסוכר:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל
2 כפות דבש
2 כפות מיץ לימון סחוט
ולעשות כדורים ולגלגל בצורה של מקל בגודל בינוני ולחבר בין הקצבות שלהם
ולצפות בציפוי ושומשום
לשים בתנור על 180 מעלות למשך 15-20 דקות לערך
לאחר שיוצרים מהתנור למרוח מעל את הסירופ סוכר
בתיאבון😀
קרדיט:
חנה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה