עוגת שייש/ לילך
6 ביצים מופרדות
1.5 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1+1/2כוס קמח
1 שקית אפיה
אופן ההכנה:
*מקציפים חלבונים עם סוכר
* את כל הנוזלים + חלמונים מערבבים בקערה נפרדת עם האבקת אפיה
* מוסיפים נוזלים לקצף ובהדרגה את הקמח.
* שליש מהבלילה משאירים בקערה ואת השאר יוצקים לתבנית משומנת.
* מערבבים בכוס 3 כפות מים+ כף קקאו+ כף סוכר+ מעט קינמון+ כפית אבקת נס קפה
מערבבים היטב ומוסיפים לבלילה שנותרה בקערה.
שופכים את הבלילה החומה על הלבנה. ובעזרת סכין יוצרים צורת שייש.
אופים בחום 175 מעלות בערך 35- 40 דקות
ב ה צ ל ח ה
קרדיט:
תהילה
6 ביצים מופרדות
1.5 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1+1/2כוס קמח
1 שקית אפיה
אופן ההכנה:
*מקציפים חלבונים עם סוכר
* את כל הנוזלים + חלמונים מערבבים בקערה נפרדת עם האבקת אפיה
* מוסיפים נוזלים לקצף ובהדרגה את הקמח.
* שליש מהבלילה משאירים בקערה ואת השאר יוצקים לתבנית משומנת.
* מערבבים בכוס 3 כפות מים+ כף קקאו+ כף סוכר+ מעט קינמון+ כפית אבקת נס קפה
מערבבים היטב ומוסיפים לבלילה שנותרה בקערה.
שופכים את הבלילה החומה על הלבנה. ובעזרת סכין יוצרים צורת שייש.
אופים בחום 175 מעלות בערך 35- 40 דקות
ב ה צ ל ח ה
קרדיט:
תהילה
תגובות
הוסף רשומת תגובה