עוגת שייש פצצה😍

עוגת שייש/ לילך
6 ביצים מופרדות
1.5 כוס סוכר
1/2  כוס שמן
1/2 כוס  מיץ תפוזים
1+1/2כוס קמח
1 שקית אפיה
אופן ההכנה:
*מקציפים חלבונים עם סוכר
* את כל הנוזלים + חלמונים מערבבים בקערה  נפרדת  עם  האבקת  אפיה
* מוסיפים נוזלים לקצף ובהדרגה  את הקמח.
* שליש מהבלילה משאירים בקערה ואת השאר  יוצקים לתבנית משומנת.

* מערבבים  בכוס 3 כפות מים+ כף קקאו+ כף סוכר+ מעט קינמון+ כפית  אבקת נס קפה
מערבבים היטב ומוסיפים  לבלילה שנותרה  בקערה.
שופכים את הבלילה החומה על הלבנה. ובעזרת  סכין  יוצרים צורת שייש.
אופים בחום 175 מעלות   בערך  35- 40 דקות
ב ה צ ל ח ה

קרדיט:
תהילה



תגובות