טנזיה ט"ו בשבט😍
מרכיבים :
10 תאנים יבשות (דבלים)
10 משמשים מיובשים
10 שזיפים (מגולענים) מיובשים
100 גרם צימוקים
2 בצלים
1 כף סילאן
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
150 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה:
1. חותכים את כל פירות היבשים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.
2. מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות.
3. מטגנים את הבצל עד הזהבה.
4. מוסיפים את הפירות היבשים, הסילאן, הפלפל השחור הגרוס והקינמון ומערבבים.
5. מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב.
6. מקפיצים את אגוזי המלך וכשהרוטב כמעט מוכן מוסיפים אותם אליו.
7. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד.
* המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים ו\או פיסטוקים.
קרדיט:יפה שלתיאל
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מרכיבים :
10 תאנים יבשות (דבלים)
10 משמשים מיובשים
10 שזיפים (מגולענים) מיובשים
100 גרם צימוקים
2 בצלים
1 כף סילאן
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
150 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה:
1. חותכים את כל פירות היבשים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.
2. מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות.
3. מטגנים את הבצל עד הזהבה.
4. מוסיפים את הפירות היבשים, הסילאן, הפלפל השחור הגרוס והקינמון ומערבבים.
5. מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב.
6. מקפיצים את אגוזי המלך וכשהרוטב כמעט מוכן מוסיפים אותם אליו.
7. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד.
* המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים ו\או פיסטוקים.
קרדיט:יפה שלתיאל
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה