טנזיה ט"ו בשבט 😍

טנזיה ט"ו בשבט😍

מרכיבים :
10 תאנים יבשות (דבלים)
10 משמשים מיובשים
10 שזיפים (מגולענים) מיובשים
100 גרם צימוקים
2 בצלים
1 כף סילאן
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
150 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה:
1. חותכים את כל פירות היבשים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.

2. מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות.

3. מטגנים את הבצל עד הזהבה.

4. מוסיפים את הפירות היבשים, הסילאן, הפלפל השחור הגרוס והקינמון ומערבבים.

5. מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב.

6. מקפיצים את אגוזי המלך וכשהרוטב כמעט מוכן מוסיפים אותם אליו.

7. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד.

* המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים ו\או פיסטוקים.

קרדיט:יפה שלתיאל


הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993



תגובות