ג'חנון לכבוד שבת קודש😍
קילו קמח
5 כפות סוכר
1 כף מלח
קילו קמח
5 כפות סוכר
1 כף מלח
כפית אבקת אפיה
3 כוסות מים פושרים מאוד
ללוש הכל עד לבצק אחיד לשים בקערה משומנת להשאיר כמה שעות מכוסה
(4-5)
אח"כ לחלק את הבצק ל2 חלקים לפתוח את הבצק הכי דק שאפשר למרוח חצי מרגרינה רכה על כל חלק
לסגור חצי מימין חצי משמאל ואז לגלגל כמו רולדה
לשים במקרר לילה שלם.
ולמחרת לפתוח ממש דק ואך ורק עם הרבה שמן!!!!!
מחלקיפ את הבצק ל4 עיגולים
וכול עיגול מרדדים הכי דק שאפשר ולחתוך למלבנים לפי הגודל שאתם רוצים ומגלגלים.
כדי שלא ישרף אני שמה בסיר שכבה 1 של פרוסות לחם ומעל נייר אפיה ומניחה את הגחנון מסודר על הנייר לאפות 3 עד 4 שעות בתנור על 100 מעלות
להשגיח כל הזמן שלא ישרף
****חשוב את הבצק לפתוח עם הרבה שמן****
קרדיט:
חנה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
3 כוסות מים פושרים מאוד
ללוש הכל עד לבצק אחיד לשים בקערה משומנת להשאיר כמה שעות מכוסה
(4-5)
אח"כ לחלק את הבצק ל2 חלקים לפתוח את הבצק הכי דק שאפשר למרוח חצי מרגרינה רכה על כל חלק
לסגור חצי מימין חצי משמאל ואז לגלגל כמו רולדה
לשים במקרר לילה שלם.
ולמחרת לפתוח ממש דק ואך ורק עם הרבה שמן!!!!!
מחלקיפ את הבצק ל4 עיגולים
וכול עיגול מרדדים הכי דק שאפשר ולחתוך למלבנים לפי הגודל שאתם רוצים ומגלגלים.
כדי שלא ישרף אני שמה בסיר שכבה 1 של פרוסות לחם ומעל נייר אפיה ומניחה את הגחנון מסודר על הנייר לאפות 3 עד 4 שעות בתנור על 100 מעלות
להשגיח כל הזמן שלא ישרף
****חשוב את הבצק לפתוח עם הרבה שמן****
קרדיט:
חנה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה