עוגת קדאיף😍

עוגת קדאיף/ אתי דר
בסיס:
500 גרם שערות קדאיף
200  גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר

מלית:
500 גרם שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
2 גביעים שמנת חמוצה
60 גרם סוכר(חצי כוס פלסטיק) לאפשר להוסיף יותר סוכר לפי הטעם
כוס אגוזי פקאן סיני קצוץ

הוראות הכנה:
בקערה לפרום את השערות קדאיף.
להמיס חמאה ואבקת סוכר בסיר ולאחר מכן לשפוך על השערות קדאיף ולעשות להם מסאג' כדי שהחמאה תתפזר לכול השערות.
בתבנית שמים נייר אפייה ומפזרים את השערות קדאיף ומכניסים לתנור אופים ב- 160 מעלות עד להזהבה ומצננים.

המלית מקציפים הכול חוץ מהפקאנים.

שמים בסיס בתבנית עגולה בגודל 24 חצי מכמות השערות קדאיף ומעל שמים את כול מלית התערובת ולא מפזרים פקאנים קצוצים ומעל את השערות קדאיף שנותר.
ולהכניס למקרר ומקווה שתתאפקו😁
לאחר 4 שעות להוציא ולאכול עם כפית😀

קרדיט:
אביה עיני

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993


העוגה מוכנה:


המלית:



הבסיס שמונח על התבנית אחרי שהיה בתנור:




הבסיס שנכנס לתנור:









תגובות