קובה סלק😍

קובה סלק/ רחל פדידה

למילוי:
קילו בשר טחון
בצל קצוץ 1
 לשים בצל קצוץ טוב  ואת הבשר  להוסיף פלפל שחור בערך כפית
מלח לפי הטעם בערך חצי שטוחה
וכפית בהרט חובה זה כל הטעם של הקובה
לערבב טוב טוב

הסולת לקובה:
קילו סולת
כף מלח
5 כפות שמן
ו2 וחצי ועוד קצת כוסות מים
או מים של הסלק לערבב טוב  לבצק נעים ורך אך לא מדי
לתת לו לנוח רבע שעה

להכין קערה עם מים וכף שמן
להרטיב את היידים
לקחת חתיכה מהסולת
לשטח  עם כרית היד ולהתחיל לפתוח את הסולת לעיגול שטוח וכמה שיותר דק!
למלות בשר ולסגור.

בינתיים בסיר לשים
בצל אחד גדול קצוץ ולטגן
4 סלק  לגרד לתוך הסיר בפומפיה
להוסיף מלח חצי כף
3 כפות רסק עגבניות
כף מלח לימון
9 כפות סוכר
לערבב הכל טוב
ולהוסיף מים רותחים בערך  עד חצי גובה מים ו אם צריך  להוסיף מלח או סוכר ולבדוק בעזרת טעימה.
להרתיח ברגע שרותח  להוסיף את הקובות לבשל חצי שעה  על אש נמוכה

בתאבון😃


כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993





תגובות

  1. נראה לי כמויות קצת מוגזמות, קילו בשר למילוי זה המון, ןהסיר בתמונה לא כזה גדול, מקילו בשר יוצא כ35-40 קציצות בינוניות אז אולי כ-100 קובות.

    השבמחק
  2. 9 כפות סוכר זה לא המון ?

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה