מתכון לרוזלך😍
מצרכים למתכון
3 כוסות קמח
2 כוסות מים
1 כפית מחוקה שמרים יבשים
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח
נוטלה למריחה
אבקת סוכר להגשה
הוראות הכנה
במיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, מים ושמרים במהירות נמוכה
מוסיפים לקערה את שמן זית בהדרגה וממשיכים ללוש כ- 5 דקות נוספות.
מוסיפים גם את המלח, מגבירים לישה למהירות גבוהה וממשיכים ללוש כ- 5 דקות נוספות, עד שכדור הבצק מתנתק מדפנות הקערה.
מכסים את קערת הבצק במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים להוצאת האוויר ע"י קיפול.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מניחים את כדורי הבצק על משטח עבודה מקומח ומניחים תפיחה שנייה של כ- חצי שעה.
פותחים את כדורי הבצק על גבי משטח מקומח היטב, מרדדים לעיגול דק מאוד בזהירות כדי לא לקרוע אותו.
מורחים שכבת נוטלה בדקה ומגלגלים לרולדה. חותכים את הרולדה לגלילים ברוחב 2 ס"מ.
מסדרים את גלילי הרוזלך על תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות כ- 10 דקות, עד שהרוזלך משחימים.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מצרכים למתכון
3 כוסות קמח
2 כוסות מים
1 כפית מחוקה שמרים יבשים
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח
נוטלה למריחה
אבקת סוכר להגשה
הוראות הכנה
במיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, מים ושמרים במהירות נמוכה
מוסיפים לקערה את שמן זית בהדרגה וממשיכים ללוש כ- 5 דקות נוספות.
מוסיפים גם את המלח, מגבירים לישה למהירות גבוהה וממשיכים ללוש כ- 5 דקות נוספות, עד שכדור הבצק מתנתק מדפנות הקערה.
מכסים את קערת הבצק במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים להוצאת האוויר ע"י קיפול.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מניחים את כדורי הבצק על משטח עבודה מקומח ומניחים תפיחה שנייה של כ- חצי שעה.
פותחים את כדורי הבצק על גבי משטח מקומח היטב, מרדדים לעיגול דק מאוד בזהירות כדי לא לקרוע אותו.
מורחים שכבת נוטלה בדקה ומגלגלים לרולדה. חותכים את הרולדה לגלילים ברוחב 2 ס"מ.
מסדרים את גלילי הרוזלך על תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות כ- 10 דקות, עד שהרוזלך משחימים.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה