*בראוניז לפסח*
*החומרים*
150גרם חמאה *אני שמה מחמאה*
150 גרם שוקולד מריר או חלב
1 כוס סוכר+ כף סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום דמררה
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
2/3 כוס קמח מצה דק
2 כפות אבקת קקאו משובח
קורט מלח
כוס אגוזי מלח שבורים
*ההכנה*
את היבשים וחלק מהאגוזים מערבבים יחד
על הגז שמים סיר עם מים רותחים שמים מעל קערה נקיה חסינת חום או סיר נוסף
*שלא יגע במים* שמים בפנים את השוקולד והמחמאה ומבשלים על להבה נמוכה עד המסה מערבבים עד שנוצר קרם אחיד
מוסיפים את הסוכרים ואת הוניל ובוחשים להמסה של הכל
*בינתיים*
טורפים את הביצים לקצף תפוח מוסיפים שליש מהקרם ושליש מהיבשים ובוחשים ידנית בתנועת קיפול
ושוב שליש ושלי ככה מסיימים הכל
מחממים תנור על 175 מעלות שופכים לתבנית *לא משומנת* ומעל מפזרים עוד אגוזים ואופים כ...25 דקות או עד שקייסם יוצא מעט פירורי
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
*החומרים*
150גרם חמאה *אני שמה מחמאה*
150 גרם שוקולד מריר או חלב
1 כוס סוכר+ כף סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום דמררה
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
2/3 כוס קמח מצה דק
2 כפות אבקת קקאו משובח
קורט מלח
כוס אגוזי מלח שבורים
*ההכנה*
את היבשים וחלק מהאגוזים מערבבים יחד
על הגז שמים סיר עם מים רותחים שמים מעל קערה נקיה חסינת חום או סיר נוסף
*שלא יגע במים* שמים בפנים את השוקולד והמחמאה ומבשלים על להבה נמוכה עד המסה מערבבים עד שנוצר קרם אחיד
מוסיפים את הסוכרים ואת הוניל ובוחשים להמסה של הכל
*בינתיים*
טורפים את הביצים לקצף תפוח מוסיפים שליש מהקרם ושליש מהיבשים ובוחשים ידנית בתנועת קיפול
ושוב שליש ושלי ככה מסיימים הכל
מחממים תנור על 175 מעלות שופכים לתבנית *לא משומנת* ומעל מפזרים עוד אגוזים ואופים כ...25 דקות או עד שקייסם יוצא מעט פירורי
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
לאיזה גודל של תבנית?
השבמחק