טבייחה ביל כמון😍

טבייחה ביל כמון😍
*החומרים*
1/2 כוס שמן
1/2 כף פלפל חריף *או פחות*
1כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפות גדושות רסק עגבניות 28%
כוס וחצי שעועית מושרת לפחות שעתיים
בשר ל...6 מנות *אני שמתי אוסובוקו*
8 שיני שום כתושב הייטב *אפשר מעט יותר*
כף וחצי כמון
3...4 תפו"א חתוכים לרבעים
מים לפי הצורך
ומלח לפי הטעם
*ההכנה*
לחמם שמן בסיר גדול לטגן קלות חצי מכמות השום *לא להשחים כלל*
להוסיף את הפפריקות לערבב להוסיף את הרסק ולטגן כדקה
להוסיף כוס מים להביא לרתיחה לבשל 5 דקות ולהוסיף את הבשר והשעועית המסוננים והנקיים ואת יתרת השום
להוסיף 4 כוסות מים להביא לרתיחה ולבשל על סף רתיחה כשעתיים *מידי פעם לערבב* עד שהבשר והשעועית רכים
להוסיף את תפו"א הכמון ומלח לערבב
לבשל עוד כחצי שעה עד שהתפו"א מוכן
להגיש על קוסקוס או עם לחם שחור *ולא נודע כי בא אל קירבו🤣🤣*
בהצלחה

קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993








תגובות