עוגת שוקולד הכי שוקולדית שאני מכירה לפסח😍

עוגת שוקולד הכי שוקולדית שאני מכירה, בלי מיקסר, רק עם מטרפה./ נורית בוהדנה

200 גר חמאה
250 גר שוקולד מריר
1 כוס סוכר
5 ביצים שלמות
5 כפות קמח תפוחי אדמה.
לשים בקערה את החמאה והשוקולד והסוכר, להמיס במיקרו/על הגז, להוציא ולערבב היטב עם מטרפה, להוסיף את הביצים, אחת אחת ולטרוף אחרי כל אחת, להוסיף את קמח התפוחי האדמה, לאפות ב-180 מעלות 20 דקות בדיוק (רצוי לשים טיימר כדי לא לשכוח).
להוציא מהתנור ולצנן מעט.
להכין ציפוי
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
להמיס במיקרו לגנאש ולשפוך על העוגה.
ניתן לצפות בקצפת.

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993








תגובות

הוסף רשומת תגובה