עוגת שוקולד הכי שוקולדית שאני מכירה, בלי מיקסר, רק עם מטרפה./ נורית בוהדנה
200 גר חמאה
250 גר שוקולד מריר
1 כוס סוכר
5 ביצים שלמות
5 כפות קמח תפוחי אדמה.
לשים בקערה את החמאה והשוקולד והסוכר, להמיס במיקרו/על הגז, להוציא ולערבב היטב עם מטרפה, להוסיף את הביצים, אחת אחת ולטרוף אחרי כל אחת, להוסיף את קמח התפוחי האדמה, לאפות ב-180 מעלות 20 דקות בדיוק (רצוי לשים טיימר כדי לא לשכוח).
להוציא מהתנור ולצנן מעט.
להכין ציפוי
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
להמיס במיקרו לגנאש ולשפוך על העוגה.
ניתן לצפות בקצפת.
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
200 גר חמאה
250 גר שוקולד מריר
1 כוס סוכר
5 ביצים שלמות
5 כפות קמח תפוחי אדמה.
לשים בקערה את החמאה והשוקולד והסוכר, להמיס במיקרו/על הגז, להוציא ולערבב היטב עם מטרפה, להוסיף את הביצים, אחת אחת ולטרוף אחרי כל אחת, להוסיף את קמח התפוחי האדמה, לאפות ב-180 מעלות 20 דקות בדיוק (רצוי לשים טיימר כדי לא לשכוח).
להוציא מהתנור ולצנן מעט.
להכין ציפוי
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
להמיס במיקרו לגנאש ולשפוך על העוגה.
ניתן לצפות בקצפת.
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
לגנאש, 2 שוקולד מריר, הכוונה לשתי שורות? 2 טבלות?
השבמחקשתי חפיסות
השבמחק