טבייחה😍

*_טבייחה_*
מטגנת 2 בצלים גדולים קצוצים דק לזהוב שמה כף גדושה רסק עגבניות 28% הכי טוב מערבבת טוב טוב(בערבית אומרים צ'שחר)מזיזים את הכל לצד שמים את הבשר הנקי ומטגנים מכל הצדדים(את השעועית משרים לפחות 14 שעות אם שכחנו אז מה בקערה עם מים רותחים שעה וחוזרת שוב על הפעולה מסננת וממלאה ברותחים שוב) שמה חצי קופסאת עגבניות מרוסקות קטנה כף פילפלצ'ומה פפריקה מתוקה וחריפה מערבבת טוב טוב מוסיפה מים רותחים ומבשלת חלקית את הבשר על סף רתיחהמגביהה את האש ומוסיפה את השעועית המושרת והמסוננת מביאה לרתיחה אם חסר מים להוסיף רק רותחים לבשל על סף רתיחה עד שהשעועית מתפוצצת להוסיף תפו"א קלוף וחתוך לרבעים עבים להוסיף מלח ולבשל עד שזה מוכן לכבות גז ולחכות לפחות רבע שעה לפני שזוללים בטבייחה הרגילה לא שמים שום תבלין חוץ ממלח בהצלחה

קרדיט:
גרציה




תגובות