צלי בקר ברוטב😍

*צלי בשר ברוטב*
בשר בקר 5 הכי טוב
לבשל שלם במים עם 4 עלי דפנה 4 גרגרי פילפל אנגלי עד שהמזלג ננעץ בקלות לסנן ולהקפיא את הבשר איזה שעה שעה וחצי
להוציא לפרוס לפרוסות דקות כאן אפשר להקפיא או לבשל ישר *אני מכינה נתח ענק פורסת מקפיאה ותמיד יש זמין*
*הפעם היה לי נתח קטן אז הוספתי נתח אסאדו*
לטגן הרבה בצל רצועות לא דקות מידי עד זהוב להוסיף 2 גביולי סלרי קצוץ ולטגן *כאן ניתן להוסיף פיטריות טריות* לפרוס פיטריות גס ולטגן שיגירו נוזלים *לא שמתי פטריות שמתי רצועות של גזר* להוסיף כף רסק עגבניות מלח וכף אריסה ביתית *מוסיף המון* 4 שיני שום חבוטות לטגן ולהוסיף מים רותחים *הפעם הכנתי ישר אז הוספתי מהמים של הבשר רותח* לערבב להביא לרתיחה להכניס את הבשר בחפיפה לנער את הסיר ולבשל עד שמוכן לגמרי טעים טעים
בהצלחה

קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה



תגובות

הוסף רשומת תגובה