קוסקוס פצצה😍
מרכיבים לקוסקוס:
1.5 ק"ג סולת.
1 כף מלח גדושה.
½ כוס שמן- כוס מידה חד פעמי חמה
1 כוס מים מהברז- כוס מידה חד פעמי חמה
הכנת הקוסקוס:
מנפים היטב 1.5 ק"ג של סולת אל תוך כלי גדול. מוסיפים כף גדושה של מלח ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים חצי כוס שמן ומערבבים היטב. שופכים כוס מים ומערבבים שוב היטב,
ואז מסננים את הקוסקוס עד שלא נשארים בו גושים.
את הקוסקוס מעבירים לסיר קוסקוס עם חורים ומניחים אותו מעל סיר עם מים,
כך שהאדים יגיעו אל הסולת וירככו אותה.
לאחר שהקוסקוס מוציא אדים בסיר לאחר 10 דקות, הופכים אותו בכלי גדול ושופכים עליו כ3 כוסות מים מהברז-כוס המידה חד פעמי חם.
פותחים עם מזלג או כף ומאווררים את הקוסקוס, ואז משאירים את הקוסקוס לנוח בכלי במשך 10 דקות.
לאחר מכן מחזירים אותו לסיר ומניחים אותו שוב על הסיר השני, למשך 30 דקות לערבב ומידי פעם לערבב אותו כשהוא בתוך הסיר עם החורים.
לאחר מכן לטעום אם הוא מבושל וכאשר הוא מוכן להוציא לקערה ולשפוך עליו 4 כוסות מים מהברז - כוס המידה היא חד פעמי חמה.
ולתת לו להתקרר לפחות חצי שעה עם ערבוב על מנת שהתקרר.
לאחר שניהיה פושר לפתוח אותו עם הליאן- המסננת של הקוסקוס.
ובתיאבון🥰
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מרכיבים לקוסקוס:
1.5 ק"ג סולת.
1 כף מלח גדושה.
½ כוס שמן- כוס מידה חד פעמי חמה
1 כוס מים מהברז- כוס מידה חד פעמי חמה
הכנת הקוסקוס:
מנפים היטב 1.5 ק"ג של סולת אל תוך כלי גדול. מוסיפים כף גדושה של מלח ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים חצי כוס שמן ומערבבים היטב. שופכים כוס מים ומערבבים שוב היטב,
ואז מסננים את הקוסקוס עד שלא נשארים בו גושים.
את הקוסקוס מעבירים לסיר קוסקוס עם חורים ומניחים אותו מעל סיר עם מים,
כך שהאדים יגיעו אל הסולת וירככו אותה.
לאחר שהקוסקוס מוציא אדים בסיר לאחר 10 דקות, הופכים אותו בכלי גדול ושופכים עליו כ3 כוסות מים מהברז-כוס המידה חד פעמי חם.
פותחים עם מזלג או כף ומאווררים את הקוסקוס, ואז משאירים את הקוסקוס לנוח בכלי במשך 10 דקות.
לאחר מכן מחזירים אותו לסיר ומניחים אותו שוב על הסיר השני, למשך 30 דקות לערבב ומידי פעם לערבב אותו כשהוא בתוך הסיר עם החורים.
לאחר מכן לטעום אם הוא מבושל וכאשר הוא מוכן להוציא לקערה ולשפוך עליו 4 כוסות מים מהברז - כוס המידה היא חד פעמי חמה.
ולתת לו להתקרר לפחות חצי שעה עם ערבוב על מנת שהתקרר.
לאחר שניהיה פושר לפתוח אותו עם הליאן- המסננת של הקוסקוס.
ובתיאבון🥰
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה