עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה תות וגנאש שוקולד 😍

 עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה תות וגנאש שוקולד😍/ אביה עיני


שרוול וחצי ביסקוויטים

500 מ"ל שמנת מתוקה או 2 מיכלים שכול אחד 250 גרם

1 חבילת אינסטנט פודינג תות! כן תות! (למי שאין ורוצה להכין ניתן פודינג וניל + צבע מאכל אדום) 

כוס סוכר חד פעמי קרה

500 גרם שזה 2 מיכלי גבינת מסקרפונה 38 אחוז כול אחד מהם (אני משתמשת בשל תנובה)

חצי כוס חלב

ציפוי:

250 מ"ל שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד חלבי (לא מריר)


הכנה:

להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג תות וכוס סוכר לקצפת יציבה.

לאחר מכן להוסיף 2 קופסאות של גבינת מסקרפונה וחצי כוס חלב וערבל שוב עד שהכול מתאחד טוב טוב.


לשים בכוס כפית נס קפה ולהוסיף מים חצי חמים חצי קרים

ולשפוך בתוך צלחת עמוקה ולטבול את הביסקוויטים בנס קפה בבסיס שכבה ראשונה.

לאחר מכן להוסיף חצי מהבלילה כשכבה שניה.

ועוד שכבה של ביסקוויטים רטובים.

ואז להוסיף מהבלילה את הכול.

ומעל להוסיף שוב ביסקוויטים רטובים.


גנאש מריר:

להרתיח בסיר קטן

250 מ"ל שמנת מתוקה

כף וחצי סוכר

150 גרם שוקולד מתוק

להמיס את הכול ביחד

ולשפוך על העוגה.

להכניס אותה למקרר לפחות ל6 שעות.

בהצלחה

(אני אכלתי מימנה אחרי שעתיים)

לעוד תוספות טעימות מאוד לשים מעל העוגה הסתכלו מתחת לתמונה למטה⬇⬇⬇⬇








תגובות