עוגת שמרים פרווה עם "שוקולד אחוה"/ ליאורה
3 וחצי כוסות קמח (500 גרם)
כף גדושה של שמרים יבשים (10 גרם)
1/3 כוס שמן (80 מ"ל)
1/4 כוס ועוד 2 כפות סוכר ( 75 גרם)
2 ביצים L
3/4 כוס מים (180 מ"ל)
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
מעל העוגות:
ביצה להברשה
הוראות הכנה:
לשים הכול ביחד
חוץ מהמלח שאותו לשים בסוף
אחרי הלישה את הכל להתפיח לשעה בערך
ואז מורידה אויר עם לידה בידיים
מחלקת את הבצק ל3 שווים
מרדדת לס"מ בערך מרחתי ממרח בטעם שוקולד פרווה וטבעוני של "אחוה " התמונה למטה⬇
מגלגלת וחותכת לאורך ומתחילה כמו צמה
ולאחר מכן מברישה ביצה
בהצלחה
תגובות
הוסף רשומת תגובה