עוף בריבת בצל😍

 עוף בריבת בצל😍/ אביב עיני


מצרכים

4 כרעים חתוכים של עוף לשוק וירך

6 בצלים גדולים

חבילה פיטריות

כפית וחצי כורכום

5 כפות סוכר חום

2 כפות סילאן

2 כפות רכז רימונים

2 כפות מרק עוף

3 כפות שמן


אופן ההכנה:

בסיר רחב מטגנים בצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר מערבבים כשהסוכר מתקרמל מעט מוסיפים ט  הפיטריות והכורכום, מרק עוף, מערבבים ומוסיפים את שוקי העוף. מערבבים את העוף עד לכדי ציפוי שני הצדדים בתערובת הבצל והתבלינים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים מים עד לכדי כיסוי. מביאים לידי רתיחה. מכסים ומבשלים על אש בינונית כ40 דקות. עד שמתקבל עוף בריבת בצל חומה.


בתיאבון



תגובות