בנטז׳ טעים אש😍/ חנה
כמות 20-25 יחי׳
8-9 תפוחי אדמה גדולים להרתיח
ובסיום שלהם למעוך היטב
עם מעט מלח, ( אפשר גם מעט כורכום מי שאוהבת) ולתת לזה להתקרר
ואז לטגן,
*בצל אחד קצוץ דק
* חצי קילו בשר טחון
* חצי צרור פטרוזליה +כוסברה
לטגן הכל טוב להוסיף מלח , מעט מרק עוף ,פלפל שחור , ראס אל חנות, מעט קינמון , להוציא לקערה להוסיך 2 ביצים קשות קצוצות ולתת להכל להתקרר !
לאחר מכן לקחת עוד קערה :
* 3 ביצים
* כףגדולה של רסק עגבניות
*רבע כוס מים
* ומלח, לטרוף טוב
וקערה אחרונה : * קמח מצה או *קמח לבן
*אופציה כשר לפסח
שלב ההכנה:
להרטיב את היד לקחת כדור פירה לגלג טוב לשטח על היד להוסיף כף של מלית הבשר ולסגור ממש כמו עבודת פלסטלינה , לאחר סגירה טובה להניח בצלחת את כולם שיצטננו מעט , להרתיח שמן בנדיבות בסיר עמוק , לעטוף קודם בקמח מצה או קמח לבן ורק לאחר מכן הביצה (פעולה הפוכה משניצל) לטגן היטב מכל צד ואין טעים כזה בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה