בנטז' טעים אש😍

 בנטז׳ טעים אש😍/ חנה

כמות 20-25 יחי׳

8-9 תפוחי אדמה גדולים להרתיח 

ובסיום שלהם למעוך היטב

עם מעט מלח, ( אפשר גם מעט כורכום מי שאוהבת) ולתת לזה להתקרר 

ואז לטגן, 

*בצל אחד קצוץ דק 

* חצי קילו בשר טחון

* חצי צרור פטרוזליה +כוסברה 

לטגן הכל טוב להוסיף מלח , מעט מרק עוף ,פלפל שחור , ראס אל חנות, מעט קינמון , להוציא לקערה להוסיך 2 ביצים קשות קצוצות ולתת להכל להתקרר !

לאחר מכן לקחת עוד קערה :

* 3 ביצים 

* כףגדולה של רסק עגבניות 

*רבע כוס מים 

* ומלח, לטרוף טוב

וקערה אחרונה : * קמח מצה או *קמח לבן

*אופציה כשר לפסח

שלב ההכנה: 

להרטיב את היד לקחת כדור פירה לגלג טוב לשטח על היד להוסיף כף של מלית הבשר ולסגור ממש כמו עבודת פלסטלינה , לאחר סגירה טובה להניח בצלחת את כולם שיצטננו מעט , להרתיח שמן בנדיבות בסיר עמוק , לעטוף קודם בקמח מצה או קמח לבן ורק לאחר מכן הביצה (פעולה הפוכה משניצל) לטגן היטב מכל צד ואין טעים כזה בתאבון



תגובות