פסטה פנה עם טונה ברוטב שמנת

   פסטה פנה עם טונה ברוטב שמנת😍/ אביה עיני


1 חבילה של 500 גרם ספגטי פנה

1 קופסאת שמנת לבישול 250 מ"ל

1 קופסאת שמנת מתוקה 38 אחוז 250 מ"ל

1 כוס חלב (כוס חד פעמי חמה) 

3 תבליות קנור בטעם פיטריות ו2 כפות מרק עוף לערבב עם 2 וחצי כוסות מים רותחים(כוסץחד פעמי חמה) 

50 גרם חמאה מומסת

2 כפות סלט שום כתוש רק של יוחאי ביטון 

2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לקוביות

2 קופסאות טונה מסוננות משמן

2 כפות פנקו או פירורי לחם


אופן ההכנה:

 להשים בסיר מים ולהרתיח 

להוסיף לסיר את הפסטה פנה עד שכמעט מתבשל

ולסנן במסננת את הפסטה ולשפוך לתבנית בחזרה לסיר הגדול

הרוטב בסיר בינוני:

בסיר לטגן עם חמאה את שום מגורד ואז להוסיף את הטונה המפוררת והשמנת לבישול והשמנת מתוקה ולהרתיח את השמנות עם אבקת קנור פיטריות ומרק עוף שמעורבבת עם המים הרותחים ולאחר הרתחה של 15 דקות ולשפוך מעל הפסטה ואז להמשיך לבשל עם לריכוך. 


להעביר הכול לתבנית ומעל לפזר מעליהם גבינה צהובה מגורדת ופירורי פנקו ושוב לערבב בינהם


ולתנור 220 מעלות טורבו ל10 דקות


בתיאבון

































תגובות