*_קציצות פרסה מתאים גם למנגולד_*
אז ככה לקצוץ את הפרסה או המנגולד לשטוף היייטב הייטב לשים בקערה ולמלא במים רותחים להשהות כרבע שעה לסנן לסחוט
*_כאן ניתן להקפיא במנות בשקית_* להוסיף 2 ביצים כף גדושה קמח מצה *רק קמח מצה* כורכם מלח וזהו לערבב טוב זה לא צריך להיות בצקי כלל אלה מעט רך
לחמם שמן
לשפוך עם כף גדושה בעיסה לשמן הרותח ולא לגעת כשזה מזהיב להפוך עם 2 מזלגות ושוב לטגן ולא לגעת עז שזה זהוב
להוציא בעדינות *זה מתאים לברכות של ראש השנה*
ברגיל לשבת לקחת פרוסת חלה לשים 2 קציצות לסגור עם עוד פרוסה למעוך ולזלול לא לשים חומוס טחינה וכולי רק הקציצה טעיםםםם
ניתן להכניס לרוטב עגבניות
*_בהצלחה גרציה מוסטקיס עמירה_*
תגובות
הוסף רשומת תגובה