מוקפץ סיני😍

 מוקפץ סיני😍/ מיכל

מטגנים 3 בצלים להשחמה 

חותכים לרצועות :

גזר 

קישוא

 כרוב

גמבות בצבעים שונים

שעועית קפואה

גם אפונה קפואה

 פטריות וכו".

מבשלים כ10 דק' 

ומוסיפים 

כפית- מלח, פילפל שחור, כמון, פפריקה

 רוטב סויה ורוטב לפאד תאי,

מערבבים רצועות עוף עהצדדים, מוסיפים ליראות ומבשלים עוד 5 דק"  

למי שרוצה מוסיפים איטריות מקרוני שמניחים אותם בצלחת ומעל שמים את המוקפץ +סומסום קלוי וקשיו מפזרים בצל ירוק פרוס לעיגולים



תגובות