מוקפץ סיני😍/ מיכל
מטגנים 3 בצלים להשחמה
חותכים לרצועות :
גזר
קישוא
כרוב
גמבות בצבעים שונים
שעועית קפואה
גם אפונה קפואה
פטריות וכו".
מבשלים כ10 דק'
ומוסיפים
כפית- מלח, פילפל שחור, כמון, פפריקה
רוטב סויה ורוטב לפאד תאי,
מערבבים רצועות עוף עהצדדים, מוסיפים ליראות ומבשלים עוד 5 דק"
למי שרוצה מוסיפים איטריות מקרוני שמניחים אותם בצלחת ומעל שמים את המוקפץ +סומסום קלוי וקשיו מפזרים בצל ירוק פרוס לעיגולים
תגובות
הוסף רשומת תגובה