קציצות ברוקולי טעימות ומטריפות😍

 קציצות ברוקולי טעימות ומטריפות😍


מצרכים:

2 ביצים L

2 תפוחי אדמה בינוניים עדיף אדומים אבל כל סוג יעבוד

1 בצל קטן, קלוף

2 מגשים של ברוקולי עם הגזע טרי בלבד! (משקל- 600-660 גרם) 

כפית וחצי מרק עוף

סלט שום כתוש

5 כפות קמח שטוחות+ כפית שטוחה אבקת אפייה


אופן הכנה:

בקערה מגרדים את תפוחי האדמה על החלק הדק בפומפייה ומגרדים את הבצל על החלק העבה בפומפייה וסוחטים עם הידיים את הנוזלים. 

כותשים דק את השום. אפשר בכותש שום או בחלק הדק של הפומפייה


 מרתיחים ברוקולי עד להתרככות ומסננים ומקררים

קוצצים את ראש הברוקולי דק  ולאחר מכן סוחטים עם הידיים את הנוזלים. 

בקערה גדולה שמים את כל המצרכים, לפי הסדר ברשימת המצרכים, ומערבבים היטב.

מחממים שמן בסיר עמוק וגובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים קציצות, שזה בערך 1/2 ס”מ.

מניחים את הקציצות מהתערובת ומטגנים על אש בינונית עד הזהבה משני הצדדים.



תגובות