עוגת תפוחים😍

 *עוגת תפוחים*

*מקרין גורן בשינויים שלי*

2 ביצים L

1/2 כוס שמן קנולה

2 כוסות סוכר לבן *אני שמה כוס ורבע זה מספיק הכל בכוס חד פעמי חם*

1 קופסא של 560 גרם רסק תפוחים לא ממותק

3 כוסות קמח

1 אבקת אפייה

*לתערובת קינמון-אגוזים*

1/4 כוס סוכר חום בהיר *דמררה*

100 גרם *כוס מלא* אגוזי מלך קצוצים

1 כפית גדושה קינמון טחון

1 סוכר וניל *מערבבים הכל יחד*

*ההכנה*

לחמם תנור ל-160 מעלות.

שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה *אפשר ידני* עד שהתערובת אחידה. 

מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה וטורפים בעזרת המטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.

*משמנים תבנית כתר ומפזרים מעט על התבנית מהקינמון והסוכר חום*  

מעבירים חצי מהתערובת העוגה בתבנית המשומנת 

 ומפזרים מחצית מתערובת הסוכר על עיסת העוגה בתבנית. מורחים את שאר עיסת העוגה, מפזרים את יתרת תערובת הקינמון 

אופים שעה ורבע, עד שהעוגה קפיצית למגע, *בתנור שלי מספיק לה בהחלט 40 דקות*

*הכמות לתבנית כתר מסיליקון הפעם הכנתי בקטנה אז הוספתי אינגליש*

בהצלחה

קרדיט:

גרציה מוסטקיס עמירה



תגובות