קציצות פראסה בשריות🥰

 קציצות פראסה בשריות/ אביה עיני


המצרכים:


2 כרשות גדולות חתוכות

2 תפוחי אדמה בינוניים

240 גרם בשר טחון

1 בצל גדול מגורד

4 ביצים L

כוס קמח מצה חד פעמי חמה


תבלינים:

כף מלח

כף אבקת שום

כף כמון

אופן ההכנה:


מבשלים את הכרשה ותפוחי האדמה במים עד שהם מתרככים.


מקררים ומסננים ומרסקים במועך של הפירה.


מעבירים לקערה


מערבבים עם הכרשה ותפוח האדמה המעוכים והבצל המגורד, והבשר הטחון. 


ומוסיפים ביצים,קמח ותבלינים.


יוצרים קציצות שמנמנות ומטגנים בשמן עמוק – סופג פחות שמן.

מניחים על נייר סופג.



תגובות