*עוגיות קוקוס*
▪6 חלבונים
▪2כוסות סוכר
לשים בסיר על אש נמוכה, ולערבב כל הזמן עד שהעיסה הופכת לדביקה...
לכבות את האש ולהעביר את העיסה לקערת מיקסר.
להקציף לקצף יציב!
▪5 כוסות קוקוס להוסיף בהדרגה ולערבב בתנועות עטיפה.
▪להעביר לשקית זילוף ,ולזלף על נייר אפייה
▪ להכניס לתנור 150° בערך 20 דק'(תלוי בתנור)
*כדי לוודא שהעוגיות מוכנות מרימים מעט את העוגייה,אם היא אפויה ומתנתקת בתחתית...זה מוכן*
בהצלחה 🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי.
תגובות
הוסף רשומת תגובה