*_אפונה עדינה ברוטב_*
לטגן במעט שמן 2 בצלים פרוס דק לאורך
להשחים מעט להוסיף גיבעול של סלרי להקטין אש
לשים בפנים מעט חוויג כפית אבקת מרק בצל ללא פוספטים מלח ופפריקה לפתוח תבלינים להוסיף כפית רסק עגבניות לפתוח עוד להוסיף מים רותחים כשרותח *כאן ניתן לשים גזר תפו"א קישוא*
אני לא שמה
להכניס את האפונה הרחוצה והמסוננת *לא מקופסא* לבשל לצימצום נוזלים
זה לא אמור להיות עם הרבה רוטב אלה מעט
בהלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה