פתיתים קונכיות עם גמבה ובצל🥰

 *פתיתים  קונכיות עם גמבה ובצל*


▪️1 בצל גדול קצוץ דק 

▪️2 גמבה קצוצה דק

▪️2 כפות שמן

▪️כורכום  פלפל שחור ומלח...

▪️1 חב' (400 ג') פתיתים קונכיות 


*ההכנה*


▪️בסיר שטוח..מחממים שמן...מטגנים את הבצל עד לשקיפות 

▪️מוסיפים את הגמבה והתבלינים....מערבבים 

▪️מוסיפים את הפתיתים...מערבבים היטב ומוסיפים  2  כוסות מים 

▪️מביאים לרתיחה....מערבבים שוב...

▪️מכבים את הגז, מכסים את הסיר , וממתינים 10 דקות 

*לא לפתוח את הסיר לפני!*


בהצלחה🌹 

קרדיט:

ניצה בן ישי




תגובות