*פתיתים קונכיות עם גמבה ובצל*
▪️1 בצל גדול קצוץ דק
▪️2 גמבה קצוצה דק
▪️2 כפות שמן
▪️כורכום פלפל שחור ומלח...
▪️1 חב' (400 ג') פתיתים קונכיות
*ההכנה*
▪️בסיר שטוח..מחממים שמן...מטגנים את הבצל עד לשקיפות
▪️מוסיפים את הגמבה והתבלינים....מערבבים
▪️מוסיפים את הפתיתים...מערבבים היטב ומוסיפים 2 כוסות מים
▪️מביאים לרתיחה....מערבבים שוב...
▪️מכבים את הגז, מכסים את הסיר , וממתינים 10 דקות
*לא לפתוח את הסיר לפני!*
בהצלחה🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה