פאי כרובית עם בשר😍

פאי כרובית עם בשר😍/ אביה עיני

לכרובית:

800 גרם פתיתי כרובית קטנים של סנפורסט

2 ביצים L

2 כפות פירורי פנקו או פירורי לחם

כף מרק עוף


לבשר:

ק”ג בשר טחון

מלח ופלפל לפי הטעם

כף פפריקה

2 כפות רסק עגבניות

כוס צנוברים

כף סוכר

כף כמון

כפית אבקת שום

חצי כוס מים חמים

כפית מלח


הוראות הכנה:

הכנת מחית כרובית

1.שמים בקערה את הכרובית הקפואה ומוסיפים מים רותחים, משאירים ל 15 דקות שהתרכך. 

2 מסננים את הכרובית, ומערבבים את הכרובית המוכנה עם ביצים, פירורי לחם, מרק עוף,פירורי פנקו או פירורי לחם. 

3.טוחנים את הכרובית עם החומרים למחית אחידה.


הכנת מלית הבשר:

1.מטגנים במחבת את הבשר טחון תוך כדי ערבוב.

2. מוסיפים לתערובת את רסק עגבניות, צנוברים, סוכר, כמון, שום, וחצי כוס מים, מלח

 3 מורידים מהאש כאשר הבשר שינה את צבעו ומבושל מספיק.


הרכבת פאי רועים :

 1 בתחתית מסדרים את מלית הבשר 

ומסדרים מעליה שכבה מחית כרובית בשכבה אחידה 

 3 כעת מכניסים לתנור מחומם מראש ל-190 מעלות למשך שעה.


קישוט הפשטידה: כדי לקשט את הפאי ,ניתן לעבור על שכבת המחית בעזרת מזלג וליצור צורת “שתי וערב” לפני ההכנסה לתנור.


ומעל לפזר פירורי פנאקן או פירורי לחם

בתיאבון



תגובות

הוסף רשומת תגובה