*לימון כבוש*
▪6/7 לימונים עם קליפה עבה(שטופים היטב)
▪מיץ לימון טרי (בערך מ 3 לימונים)
▪ מלח גס
▪ פפריקה חריפה
▪ פלפל שאטה
▪ צנצנת זכוכית מעוקרת!! (לשים בתוך הצנצנת מים רותחים לכמה דקות.. ולשפוך, לא לגעת עם הידיים בתוך הצנצנת!)
*ההכנה*
▪ לפרוס את הלימונים לפרוסות או לרבעים.
▪להרתיח אותם בסיר עם מים בערך 20 דק'.
▪ להעביר *עם כף* לצנצנת, לשים שכבת לימונים מעל שיני שום..ושוב לימונים עד שהצנצנת מלאה.
▪לשים מלח גס ופפריקה חריפה
*מי שאוהב חריף,זה הזמן לשים פלפל שאטה*
▪למלא מים ומיץ לימון טרי.
▪ לסגור עם מכסה אטום.
▪ להכניס למקרר אחרי לילה זה מוכן!!
בהצלחה🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
האם את המלח הגס לא שמים משני צידי פלחי הלימון ? האם בסיום המילוי לא מוסיפים שכבת שמן ?
השבמחק