לימון כבוש 🥰

 *לימון כבוש*


▪6/7 לימונים עם קליפה עבה(שטופים היטב)

▪מיץ לימון טרי (בערך מ 3 לימונים)

▪ מלח גס

▪ פפריקה חריפה

▪ פלפל שאטה

▪ צנצנת זכוכית מעוקרת!! (לשים בתוך הצנצנת מים רותחים לכמה דקות.. ולשפוך, לא לגעת עם הידיים בתוך הצנצנת!)

*ההכנה*

▪ לפרוס את הלימונים לפרוסות או לרבעים.

▪להרתיח אותם בסיר עם מים בערך 20 דק'.

▪ להעביר *עם כף* לצנצנת,  לשים שכבת לימונים מעל שיני שום..ושוב לימונים עד שהצנצנת מלאה.

▪לשים מלח גס ופפריקה חריפה

*מי שאוהב חריף,זה הזמן לשים פלפל שאטה*

▪למלא מים ומיץ לימון טרי.

▪ לסגור עם מכסה אטום.

▪ להכניס למקרר אחרי לילה זה מוכן!!

בהצלחה🌹


קרדיט:

 ניצה בן ישי




תגובות

  1. האם את המלח הגס לא שמים משני צידי פלחי הלימון ? האם בסיום המילוי לא מוסיפים שכבת שמן ?

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה